Over ons 


Wij zijn een groep van zo'n 18 amateurmusici die het leuk vinden om wekelijks te repeteren op speciaal voor onze bezetting gearrangeerde stukken muziek. Ons repertoire omvat klassieke muziek, filmmuziek, wereldmuziek, oude hits, nieuwe volksmuziek, en wat wij nog meer leuk in ons gehoor liggende melodieën vinden.

Het ensemble is momenteel samengesteld uit mensen die op enig niveau fluit, hobo, fagot, klarinet,  altsaxofoon, tenorsaxofoon, baritonsaxofoon, hoorn, bastuba en slagwerk bespelen. Omdat wij echter zelf arrangeren (of dat door iemand laten doen) kan er gerust nog een ander instrument aan toegevoegd worden. Momenteel is het vooral nodig om de klarinetsectie te vergroten, met name een basklarinettist(e) is zeer welkom. Maar ook gevorderde bespelers van een baritontuba en een trombone zouden onze bezetting kunnen aanvullen.

Wij repeteren op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur, met halverwege een kwartier pauze. Meestal gebeurt dat in wijkcentrum Villa Nova, in de Derde van Hezewijkstraat 2.

Vanwege het coronavirus hebben we vanaf begin december 2020 een half jaar niet kunnen repeteren. Zelfs het plan om aan een online concert mee te werken kon niet uitgevoerd worden. Voorzichtig is het op 7 juni 2021 weer begonnen. Vanwege de zomersluiting van onze oefenruimte is er nu (helaas) vakantie en we gaan weer verder op

maandag 23 augustus 2021.