Over ons 


Wij zijn een groep van zo'n 18 amateurmusici die het leuk vinden om wekelijks te repeteren op speciaal voor onze bezetting gearrangeerde stukken muziek. Ons repertoire omvat klassieke muziek, filmmuziek, wereldmuziek, oude hits, nieuwe volksmuziek, en wat wij nog meer leuk in ons gehoor liggende melodieën vinden.

Het ensemble is momenteel samengesteld uit mensen die op enig niveau fluit, hobo, fagot, klarinet, basklarinet, altsaxofoon, tenorsaxofoon, baritonsaxofoon, hoorn, tenortuba en bastuba bespelen. Omdat wij echter zelf arrangeren (of dat door iemand laten doen) is het goed mogelijk daar andere instrumenten aan toe te voegen.        Een gevorderde percussionist is zeer welkom. Een tweede altsaxofonist zou ook een goede aanvulling zijn.

Wij repeteren op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur, met halverwege een kwartier pauze. Meestal gebeurt dat in wijkcentrum Villa Nova, in de Derde van Hezewijkstraat 2.

Momenteel zijn wij bezig met de voorbereiding van een volledig door ons verzorgd concert in de Petruskerk te Nijmegen (adres: Schependomlaan 85). Dit vindt plaats op zaterdagavond 2 december 2023, aanvang 20.00 uur. Het programma is, zoals wij gewend zijn, heel afwisselend van genres, zodat iedereen er wel iets van zijn of haar voorkeur in kan horen. Diverse instrumenten verzorgen een kortere of langere solo en er zijn ook gedeeltes waarin te genieten is van de mooie gezamenlijke klankkleur van het blazersensemble.

©2023 Multiplex, Nijmegen
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin