Over ons 


Wij zijn een groep van zo'n 18 amateurmusici die het leuk vinden om wekelijks te repeteren op speciaal voor onze bezetting gearrangeerde stukken muziek. Ons repertoire omvat klassieke muziek, filmmuziek, wereldmuziek, oude hits, nieuwe volksmuziek, en wat wij nog meer leuk in ons gehoor liggende melodieën vinden.

Het ensemble is momenteel samengesteld uit mensen die op enig niveau fluit, hobo, fagot, klarinet, basklarinet, altsaxofoon, tenorsaxofoon, baritonsaxofoon, hoorn en bastuba bespelen. Omdat wij echter zelf arrangeren (of dat door iemand laten doen) is het goed mogelijk daar andere instrumenten aan toe te voegen. Behalve houtblazers zijn bespelers van zacht koper gewenst. Momenteel is met name een bespeler van tenortuba nodig. Ook is een gevorderde percussionist welkom en een tweede altsaxofonist zou ook een goede aanvulling zijn.

Wij repeteren op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur, met halverwege een kwartier pauze. Meestal gebeurt dat in wijkcentrum Villa Nova, in de Derde van Hezewijkstraat 2.

©2024 Multiplex, Nijmegen
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin